«Συναγερμός» στη Μακάμπι του Δώνη, 14 κρούσματα κορονοϊού (photo)

Επτά ποδοσφαιριστές και επτά μέλη της ομάδας διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό δυο μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ για τα πλέι οφ του Champions League.

Όπως μετάδωσε το ισραηλινό μέσο «Sports Rabbi», η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενημέρωσε την Κυριακή (20/9) πως 13 συνολικά μέλη της ομάδας, μεταξύ των οποίων και έξι ποδοσφαιριστές, διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19 μετά από τεστ που έκανε όλη η ομάδα. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως υπάρχει ένα ακόμα κρούσμα ποδοσφαιριστή, φτάνοντας συνολικά τα 14. 

Ανάμεσά τους, όπως αναφέρουν πάντα τα ισραηλινά μέσα, είναι οι Γιονάταν Κοέν, Αβί Ρίκαν και Ντάνιελ Πέρετζ. Πληροφορίες του OnSports, πάντως, αναφέρουν ότι ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του δεν είναι ανάμεσα στα 14 κρούσματα.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια έχει σημάνει «συναγερμό» στην ομάδα του Γιώργου Δώνη ενόψει της κρίσιμης πρώτης αναμέτρησης κόντρα στη Σάλτσμπουργκ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, την ερχόμενη Τρίτη (22/9).

Αυτή τη στιγμή κανένα ενδεχόμενο δεν πρέπει να αποκλειστεί, με τη Μακάμπι να αναμένεται να κάνει τη Δευτέρα αίτημα στην UEFA για αναβολή, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Οι κανονισμοί που έγιναν γνωστοί στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο, ανέφεραν πως αν υπάρχουν 13 παίκτες διαθέσιμοι τότε το ματς γίνεται κανονικά, ειδάλλως η ομάδα που δεν θα κατέβει μηδενίζεται. 

«Συναγερμός» στη Μακάμπι του Δώνη, 13 κρούσματα κορονοϊού (photo)
«Συναγερμός» στη Μακάμπι του Δώνη, 13 κρούσματα κορονοϊού (photo)
«Συναγερμός» στη Μακάμπι του Δώνη, 13 κρούσματα κορονοϊού (photo)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×