Καρεμπέ: «Ονειρευόμαστε την κατάκτηση»!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μιλώντας στην UEFA για την κλήρωση του Ολυμπιακού έκανε λόγο για τον… ουρανό που είναι το ταβάνι των Πειραιωτών-«Περιμένουμε ακόμη 2-3 παίκτες»!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στις συνεντεύξεις που έγιναν στην UEFA για την κλήρωση του Champions League. Ο Γάλλος έδειξε να έχει τεράστια πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα, κάνοντας λόγο για όνειρο ακόμη και κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου! Μίλησε για τον ουρανό που είναι το… ταβάνι στις φιλοδοξίες των «ερυθρόλευκων», αλλά και για ένα σύνολο αποφασισμένο να δώσει μάχη!

Παράλληλα, ο Γάλλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες της σεζόν λόγω πανδημίας, ενώ παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός περιμένει 2-3 παίκτες για να ενισχυθεί στις μεταγραφές!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ στην UEFA:

«Δεν είναι εύκολα για κανέναν. Είμαστε εδώ να προκαλέσουμε κάθε αντίπαλο. Η Μαρσέιγ και η Πόρτο έχουν κατακτήσει ήδη τη διοργάνωση, εμείς και η Σίτι ονειρευόμαστε γι’ αυτό. Θα είναι καλή πρόκληση αυτός ο όμιλος».

Για την Πόρτο: «Θα είναι μάχη πνευματική και στρατηγικής. Η Πόρτο έχει το αστέρι έχοντας κερδίσει την διοργάνωση. Ο Πέδρο (Μαρτίνς) την ξέρει καλά. Όλα είναι πιθανά. Μόνο ο ουρανός είναι το όριο. Είμαστε εδώ να δώσουμε μάχη, να δουλέψουμε σκληρά».

Για τη Μάντσεστερ Σίτι: «Προσπαθούμε να παίξουμε με κατοχή μπάλας. Η Σίτι είναι η ομάδα μοντέλο γι’ αυτό. Όλοι ξέρουν πως παίζει ο Γκουαρντιόλα, έχουν τα αστέρια. Εμείς όμως έχουμε μαχητές».

Για τη Μαρσέιγ: «Για τον Ματιέ (Βαλμπουενά) θα είναι ξεχωριστό έχει παίξει εκεί και γυρίζει. Θα δείξει πως είναι… νέος, με ποιότητα και εμπειρία. Κάνει τη διαφορά και ελπίζουμε να το επαναλάβει».

Για το τι περιμένει απ’ την ομάδα: «Είναι ένα καλεντάρι αρκετά απαιτητικό. Δεν ξεκουραστήκαμε αρκετά, είχαμε τις αναβολές με τον τελικό Κυπέλλου, οι παίκτες δεν ξεκουράστηκαν. Είμαστε εδώ για να τους έχουμε όλους έτοιμους. Φυσικά και θα είμαστε έτοιμοι για το Champions League».

Για μεταγραφές: «Περιμένουμε 2-3 παίκτες ακόμη, για να μπουν στην ομάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε περισσότερο, δεν κάναμε φιλικά καθόλου. Χρειαζόμαστε αυτοματισμούς, ανάμεσα σε καινούργιους και παλιούς παίκτες. Θα κάνουμε το καλύτερο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×