Σαχτάρ-Ίντερ 0-0: Άντεξε και… οδηγεί την κούρσα!

Champions League: Η Σαχτάρ Ντόνετσκ των πολλών προβλημάτων πήρε το βαθμό από την Ίντερ και παραμένει στην κορυφή του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης, που σόκαρε στην πρεμιέρα του Champions League, η Σαχτάρ Ντόνετσκ κατάφερε να σταθεί όρθια και απέναντι στην Ίντερ, παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών που αντιμετώπιζε.

Οι Ουκρανοί κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Ίντερ και να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου.

Και λέμε κατάφερε γιατί η Ίντερ ήταν πολύ καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Μάλιστα είχε και 2 τεράστιες ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά οι «κεραυνοί» των Μπαρέλα (16') και Λουκάκου (με φάουλ στο 41') σταμάτησαν στο οριζόντιο δοκάρι της Σαχτάρ.

Οι Ιταλοί έχασαν και άλλες καλές ευκαιρίες, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να πάρουν το ματς και πλέον θα πρέπει να πάνε στις 3 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη, για να τα παίξουν όλα για όλα κόντρα στη Ρεάλ.

Οι συνθέσεις
Σαχτάρ (Λουίς Κάστρο): Τρουμπίν, Κοτσολάβα (62' Ματβιένκο), Μπόνταρ, Ντοντό, Κορνιένκο, Ντεντίνιο (15' Τάισον), Μάρλος (88' Πάτρικ), Σόλομον, Μαϊκόν, Μάρκος Αντόνιο, Τετέ
Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Ντ' Αμπρόζιο (80' Νταρμιάν), Ντε Φράι, Γιανγκ (85' Πιναμόντι), Χακίμι, Μπαρέλα, Βιδάλ (79' Ερικσεν), Μπρόζοβιτς, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (72' Πέρισιτς).

Δείτε τα highlights:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×