Live Chat Λιλ-Τσέλσι 1-2 (Τελικό)

Λιλ-Τσέλσι: Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Champions League μέσα από το Live Chat του Onsports

Στην σκία της κρίσης που βιώνει η Τσέλσι λόγω των κυρώσεων του Ρόμαν Αμπράμοβιτς οι «μπλε» δοκιμάζονται στην έδρα της Λιλ στην ρεβάνς του 2-0 υπέρ τους στο πρώτο ματς για τους «16» του UEFA Champions League.

Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση εντός έδρας απέναντι στη Νιούκαστλ, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη επικρατώντας με 1-0. Χρειάστηκε ένα τέρμα στο 89’ του αγώνα το οποίο και φυσικά αποδείχθηκε αρκετό για να της δώσει τους τρεις βαθμούς. Εκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση ύστερα από τη νίκη της με 2-0. Για να μείνει εκτός θα πρέπει να ηττηθεί με τρία τέρματα διαφορά, ή με δύο και να χάσει στην παράταση.

Στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στη Σεντ Ετιέν έμεινε εντός έδρας για το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να αυξηθεί η απόστασή της από την πρώτη πεντάδα στους τέσσερις βαθμούς και να χάνει πολύ σημαντικό έδαφος. Κράτησε για δεύτερο σερί ματς το μηδέν στην άμυνά της, αλλά αυτή τη φορά απέτυχε να σκοράρει.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση Λιλ-Τσέλσι για τη φάση των «16» του Champions League μέσα από το Live Chat του Onsports

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×