Δέκα «νεοφώτιστοι» προχωρούν!

Δέκα ομάδες που συμμετέχουν για πρώτη φορά στο Champions League βρίσκονται στην δεύτερη προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη.

Ειδική αναφορά σε αυτές έκανε και η ιστοσελίδα της UEFA, αφού οι επιδόσεις των… «νέων» ομάδων έκαναν εντύπωση σε όσους παρακολούθησαν τους πρώτους προκριματικούς του Champions League.

Πρώτη αναφέρεται η Μπανγκόρ από την Ουαλία που άφησε εκτός της Ελσίνκι, ενώ ακολουθεί η Μπόρατς Μπάνια Λούκα από την Βοσνία Ερζεγοβίνη και γιορτάζει φέτος με τον καλύτερο τρόπο τα 85α γενέθλιά της. Στην ίδια μέρα και η Μπρέινταμπλικ από την Ισλανδία και η Ντάτσια Κισινάου από την Μολδαβία αλλά και η Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία.

Το «παρών» στη συγκεκριμένα λίστα δίνει και η αρχαιότερη ομάδα της Αλβανίας. Η Σκεντέρμπεϊ από την Κορυτσά κατάφερε από τα μπαράζ για τον υποβιβασμό το 2010 να βρεθεί φέτος στα προκριματικά του Champions League. Ακολουθεί η Σκέντια από τα Σκόπια και η Τομπόλ Κοστανάι από το Καζακστάν όπως και η Βιντέοτον από την Ουγγαρία που έχει μεγάλε φιλοδοξίες. Την λίστα «κλείνει» η Ζεσταφόνι από την Γεωργία, που στο παρελθόν έχει παίξει στο Ιντερτότο αλλά και στο Europa League!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×