ΠΑΟΚ: Εκτός παραμένει ο Μουργκ - Στροφή στη Μίντιλαντ

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το βλέμμα του στον «τελικό» με την Μίντιλαντ - Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μουργκ

Στο φουλ βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον μεθαυριανό (24/2) αγώνα με τη Μίντιλαντ, για την πρόκριση στη φάση των «16» του Conference League και τη ρεβάνς της ήττας από την ομάδα της Δανίας με 1-0. Η σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιλάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Τομας Μουργκ, που εξακολουθεί να αισθάνεται πόνους στη μέση, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και δεν προβλέπεται να προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης.

Αύριο, τελευταία μέρα προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί στις 10:30 στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας, ενώ στις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Χοσέ Κρέσπο.

Η Μίντιλαντ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση των Δανών θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά ενώ στις 6:20 το απόγευμα θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της φιλοξενούμενης ομάδας για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×