Σαμπάολι: «Δυνατός με γερές βάσεις ο ΠΑΟΚ, θα είναι μία μάχη με τον Λουτσέσκου»

Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ: Η συνέντευξη Τύπου του Χόρχε Σαμπάολι για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Χόρχε Σαμπάολι δείχνει να υπολογίζει πολύ τον ΠΑΟΚ, αλλά κοιτάει πως η ομάδα του θα βγάλει στο γήπεδο την ποιότητα που διαθέτει για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός της Μαρσέιγ στη συνέντευξη Τύπου.

Για την αλλαγή κλίματος στην ομάδα: «Δεν άλλαξα πολλά, έχω έναν δικό μου τρόπο στο ποδόσφαιρο. Και βλέπω ότι οι παίκτες μου το αντιλαμβάνονται. Θα υπερασπιστώ τις ιδέες μου μέχρι να φύγω».

Για τη φιλοσοφία που έχει περάσει στην ομάδα: «Λέω πάντα στους παίκτες μου ότι ο αντίπαλος είναι διαφορετικός και πρέπει να βρίσκουμε λύσεις. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό έλεγα από τότε που ήρθα, πρέπει να σεβαστούμε τον τρόπο παιχνιδιού που αποφασίζουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Όπως ανέφερε ο προπονητής του, έχουμε ομοιότητες. Είναι μία δυνατή ομάδα στην κατοχή της μπάλας. Μια ομάδα με γερές βάσεις στα μετόπισθεν, είναι δύσκολο να ανοίξεις τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα. Απ’ ό,τι έχω αναλύσει, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει και σου δείχνει ότι είναι δύσκολο να πρεσάρει, αλλά βλέπεις τι αποτελέσματα έχει στα παιχνίδια του, εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας.

Έχουμε σημειώσει νίκες που μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Δεν σκέφτεσαι εύκολα την ήττα, θέλω να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει εντός και εκτός συνόρων. Από την άλλη όμως, η Μαρσέιγ είναι χωρίς τίτλο εδώ και καιρό και πρέπει να σταθούμε άξιοι του ονόματος της Μαρσέιγ».

Για την κόντρα με τον Λουτσέσκου: «Σίγουρα θα είναι μία μάχη πάγκων. Μία στρατηγική μάχη με τον Λουτσέσκου, το πώς αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα θα το φέρουν οι παίκτες».

 Για την πρόκριση: «Πιστεύω ότι η πρόκριση θα παιχτεί στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να είμαστε πιο ισχυροί από τον ΠΑΟΚ. Σκέφτομαι πιο πολύ τι θα κάνει η Μαρσέιγ παρά το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Κοιτάζουμε τον αντίπαλο, αλλά σαφώς θα κοιτάξω την ομάδα. Αν αλλάξει ο ΠΑΟΚ τακτική, θα αλλάξω και εγώ. Το στυλ παιχνιδιού είναι πιο σημαντικό από την τακτική».

Για τον κόσμο: «Αύριο θα ήθελα να δω το Βελοντρόμ ενθουσιασμένο. Η πρόκριση θα μας φέρει στον ημιτελικό. Η προσέλευση εξαρτάται και από την ομάδα. Η Μαρσέιγ πρέπει να βγάζει ενθουσιασμό στον κόσμο. Έτσι γεμίζει το γήπεδο. Σίγουρα αν η ομάδα δώσει αυτά που πρέπει, τότε γεμίζει. Παίζει ρόλο και το οικονομικό. Δύο σερί παιχνίδια ίσως είναι πολλά για τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και όλα θα γίνουν».

Για τις απουσίες: «Ο Μπαλέρντι είναι τιμωρημένος και ο Καμαρά μπορεί να παίξει στην άμυνα. Δε μπορούμε να παίζουμε κάθε φορά με την ίδια ενδεκάδα. Θα υπάρξει ροτέισον από την Πέμπτη στην Κυριακή, αλλιώς θα έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Μανταντά θα είναι στην εστία. Ο Μίλικ είναι εκτός για τον αυριανό αγώνα και κάνουμε τα πάντα για να τον βάλουμε στο ομαδικό πρόγραμμα από την Παρασκευή».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×