Παγιέ: «Αν το ξαναδοκιμάσω πολλές φορές, ίσως ποτέ να μην είναι τόσο καλό» (Video)

Ο Ντμίτρι Παγιέ αναφέρθηκε στην γκολάρα που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ και παραδέχτηκε πως υπήρχε αρκετή δόση τύχης για να το πετύχει.

Είναι ποδοσφαιριστής τεράστιας ποιότητας. Έχει συνηθίσει το κοινό στα πανέμορφα γκολ. Όπως αυτό που σημείωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ. Ο Ντμίτρι Παγιέ ξεπέρασε ακόμη και τον σπουδαίο εαυτό του με εκείνο το βολέ που πήγε στο «παραθυράκι».

Ο Γάλλος έμπειρος άσος ρωτήθηκε για το τέρμα αυτό. Αναλύοντας τον τρόπο που το σημείωσε, αλλά δείχνοντας ειλικρίνεια αναφορικά με την τύχη που χρειάζεται για να επιτευχθεί ένας γκολ τέτοιας ομορφιάς με αυτό τον τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Παγιέ είπε:

«Ειλικρινά, σε αυτή τη θέση σε αυτή την απόσταση, όχι τόσο πολύ. Είναι περισσότερο μια κίνηση βολέ που δοκιμάζεις στην προπόνηση, αλλά νομίζω ότι εκείνο το βράδυ ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και το έκανα όπως έπρεπε...

Επίσης, υπάρχει και η τύχη γιατί πιστεύω ότι μπορεί να το ξαναδοκιμάσω πολλές φορές και να μην είναι ποτέ τόσο καλό. Γι' αυτό και το απολαμβάνω γιατί είναι ένα γκολ που θεωρείται και ένα σημαντικό γκολ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×