Live Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Το ραντεβού με την ιστορία για τους «ερυθρόλευκους»

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του σπουδαίου ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα που δίνει εισιτήριο για τον τελικό του Conference League.

Τα ψέματα τελείωσαν. Η προσμονή τελείωσε. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άστον Βίλα στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του. Απέναντι στην Αγγλική ομάδα θέλει να διασφαλίσει το υπέρ του 4-2 απ’ τον πρώτο αγώνα και να περάσει αυτός στον τελικό του Conference League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει βάλει το… νερό στο αυλάκι στο «Βίλα Παρκ» και στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει να τελειώσει τη δουλειά, η οποία όμως μόνο εύκολη δεν είναι. Οι Βρετανοί δεν ήρθαν για τουρισμό και μπροστά στο «καυτό» ελληνικό κοινό το αναζητούν την ανατροπή.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο αναζητείται η δεύτερη πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό στην ιστορία, μετά από αυτή του 1971 όταν ο Παναθηναϊκός πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών τότε.

Ήδη στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας έχει προκριθεί η Φιορεντίνα μετά το 1-1 στην Μπριζ και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της.

Διαιτητής του τεράστιου αγώνα για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ. Βοηθοί του οι επίσης Γερμανοί Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ, ενώ τέταρτος ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Στο VAR ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με βοηθό τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς.

Δείτε LIVE την εξέλιξη του Ολυμπιακός – Άστον Βίλα που δίνει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Conference League:

Newsbomb.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×