Euro 2012: Εξαιρετικό κλίμα στην Ιρλανδία σύμφωνα με τον Κιν

Τον ενθουσιασμό του για το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Ιρλανδίας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει Euro 2012, εξέφρασε ο Ρόμπι Κιν.

«Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί και επικοινωνεί η ομάδα είναι εκπληκτικός. Πάντα στο στρατόπεδο της Ιρλανδίας υπήρχε ομαδικό πνεύμα, αλλά κάποιο λόγο τώρα είναι λίγο διαφορετικά. Είναι διαφορετική η αίσθηση», τόνισε αρχικά ο επιθετικός των «πρασίνων», συμπληρώνοντας για την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα  πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όταν και αποχώρησε ο Ρόι Κιν λόγω προστριβών με τον τότε ομοσπονδιακό προπονητή, Μικ ΜακΜάρθι: «Προφανώς 10 χρόνια πριν υπήρχε κάποια γκρίνια λόγω της έντασης, αλλά τώρα όλα είναι καλά. Είναι σύνηθες να υπάρχουν εντάσεις πριν από μεγάλες διοργανώσεις, ειδικά όταν η ομάδα είναι καιρό μαζί».

Για τους τραυματισμούς ορισμένων διεθνών, ο Κιν κατέληξε: «Το ξέρω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού σου προσπαθείς για το καλύτερο. Εάν πρέπει να κάνεις μία κίνηση για να κερδίσεις μία διεκδίκηση, θα την κάνεις. Ασφαλώς και το τελευταίο που θέλεις κανείς είναι να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Το να χάνεις μία μεγάλη διοργάνωση μετά από μία δουλειά που έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια είναι πολύ άσχημο για κάθε παίκτη».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×