Κύπρος – Ανδόρα 5-0 (videos)

Τη δεύτερή της νίκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016 πήρε η Κύπρος που επικράτησε άνετα 5-0 της Ανδόρας στο «ΓΣΠ».

Εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησε η Κύπρος στη Λευκωσία όπου επικράτησε 5-0 της Ανδόρας παίρνοντας έτσι τη δεύτερή της νίκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετά το 2-1 επί της Βοσνίας εκτός έδρας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Πάμπου Χριστοδούλου ήταν ο Εφραίμ που σημείωσε χατ-τρικ. Στο 9’ ο Μερκής με κεφαλιά έκανε το 1-0 για να αναλάβει δράση ο Εφραίμ στη συνέχεια κάνοντας το 2-0 στο 31’ και το 3-0 στο 42’. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ για να γίνει το 4-0.

Το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων, ήρθε από τον Χρηστοφή στο 87’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΚΥΠΡΟΣ: Γεωργαλλίδης, Δημητρίου, Μερκής, Ανγκελί, Αντωνιάδης, Αλωνεύτης (46’ Μακρής), Λάμπαν, Εφραίμ (78’ Λαΐφης), Νικολάου, Χρηστοφή, Μυτίδης (63’ Κολοκούδιας).
ΑΝΔΟΡΑ: Πολ, Γκαρσία, Λίμα (49’ Ροντρίγκεζ), Ρούμπιο (73’ Ροντρίγκες), Βαλές, Πουγιόλ, Βιέιρα (46’ Αγιάλα), Ριέρα, Μαρτίνεθ, Λορένθο, Γκαρσία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×