Προκριματικά Euro 2016: Μαραμένες… τουλίπες (videos)

Λίγα λεπτά μακριά από μια ντροπιαστική ήττα βρέθηκε η Ολλανδία, η οποία κατάφερε στις καθυστερήσεις να αποσπάσει ισοπαλία (1-1) από την Τουρκία στο Άμεστερνταμ – Βαριά ήττα για Κύπρο, ζόρια και «Χ» για Τσεχία, Ιταλία

Αρκετές συγκινήσεις είχε και το Σαββατόβραδο (28/03) στα προκριματικά του Euro 2016. Τα… φαβορί δεν δικαίωσαν τον τίτλο τους παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις, ενώ τα τρία μεγαλύτερα ονόματα της αγωνιστικής έμειναν στην ισοπαλία! Πάντως, υπήρξαν αρκετά γκολ, και πολύ θεαματικά, τα οποία αποζημίωσαν τους φιλάθλους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ EURO 2016

Τι έγινε στους αγώνες του Σαββάτου:

Στον Α' όμιλο η Ολλανδία γλίτωσε το... έμφραγμα αφού ισοφάρισε την Τουρκία στις καθυστερήσεις και πήρε τον βαθμό (1-1) που τη διατηρεί στην τρίτη θέση. Νωρίτερα, η Τσεχία έμεινε στο 1-1 με την Λετονία στην έδρα της, διατηρώντας ωστόσο την πρώτη θέση. Η Ισλανδία, πάντως, την ακολουθεί... κατά πόδας αφού νίκησε εύκολα 3-0 το Καζακστάν εκτός έδρας.

Εύκολη νίκη με την οποία ανέβηκε στην κορυφή του Β' ομίλου πήρε η Ουαλία, η οποία επικράτησε 3-0 του Ισραήλ εκτός έδρας. Η Κύπρος δεν άντεξε και γνώρισε βαριά ήττα 5-0 στο Βέλγιο, με τους «διαβόλους» να περνάνε τέταρτοι. Στους 5 βαθμούς και την 5η θέση του ομίλου έφτασε η Βοσνία με το εύκολο 3-0 στην Ανδόρα.

Ακάθεκτη συνεχίζει στον Η' Όμιλο η Κροατία, η οποία διέσυρε 5-1 τη Νορβηγία με τους Πράνιτς και Σίλντενφελντ να σκοράρουν. Η Ιταλία έμεινε δεύτερη, έχοντας... δει τον χάρο με τα μάτια της στη Βουλγαρία με το τελικό 2-2 να την αδικεί ωστόσο λόγω ευκαιριών. Εύκολη νίκη πήρε το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο επικράτησε 2-0 της Μάλτας κι ακολουθεί τους Βούλγαρους στη βαθμολογία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ

Ολλανδία – Τουρκία 1-1

{dailymotion}x2ky0vv{/dailymotion}

Καζακστάν-Ισλανδία 0-3

{dailymotion}x2kx404{/dailymotion}

Ισραήλ-Ουαλία 0-3

{dailymotion}x2kxjpt{/dailymotion}

Κροατία-Νορβηγία 5-1

{dailymotion}x2kxjms{/dailymotion}

Αζερμπαϊτζάν-Μάλτα 2-0

{dailymotion}x2ky0na{/dailymotion}

Τσεχία-Λετονία 1-1

{dailymotion}x2kxjv3{/dailymotion}

Βέλγιο-Κύπρος 5-0

{dailymotion}x2ky0w1{/dailymotion}

Βουλγαρία-Ιταλία 2-2

{dailymotion}x2ky12g{/dailymotion}

Ανδόρα-Βοσνία 0-3

{dailymotion}x2ky16m{/dailymotion}

Θυμηθείτε την εξέλιξη όλων των αγώνων

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/5516d287a9071a993bf6a2e1?theme=onsports|600|700{/iframe}
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×