Euro U21: Στον τελικό μετά από ματσάρα η Γερμανία (video)

Η Γερμανία κατάφερε να επικρατήσει 4-2 της Ρουμανίας, με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, και να περάσει στον τελικό του Euro U21 που γίνεται στην Ιταλία.

Ματσάρα στην Μπολόνια, με τη Γερμανία να επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει πως στο… τέλος κερδίζουν οι Γερμανοία! Παρότι τα μικρά «πάντσερ» προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, με γκολ του Αμίρι στο 21’, η Ρουμανία αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Πούσκας στο 26’. Ο ίδιος παίκτης στο 44’ έβαλε τους Ρουμάνους μπροστά στο σκορ και προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού στους 10.000 συμπατριώτες του που βρέθηκαν στην Ιταλία για το τουρνουά, με την προσδοκία πως θα δουν την ομάδα τους στον τελικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γερμανία έδειξε πως δεν υπήρχε περίπτωση να το βάλει κάτω. Μόλις στο 51’ κέρδισε πέναλτι και ο Βάλντσμιντ το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2. Από εκεί και πέρα, το ματς έγινε… θρίλερ με τον ίδιο παίκτη να «χτυπά» στο 90’ και να δίνει προβάδισμα στους Γερμανούς, ενώ τη… χαριστική βολή στη Ρουμανία έδωσε ο Αμίρι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων! Οι Γερμανοί, πλέον, περιμένουν τον αντίπαλό τους από τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία που θα αρχίσει στις 22:00!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×