Ήττα σοκ για Σάλκε

Η Ελσίνκι από την Φινλανδία έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 2-0 της Σάλκε για τα πλέι-οφ του Europa League.

Υποτίθεται ότι η Σάλκε θα ταξίδευε στην Φινλανδία για να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα και να καταντήσει τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη σε καμία των περιπτώσεων.

Η ομάδα του Ρουρ, έπεσε θύμα έκπληξης από την Ελσίνκι, καθώς ηττήθηκε με 2-0 και πλέον θέλει καθαρή νίκη με τρία τέρματα διαφορά για να πάρει και την πρόκριση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Φινλανδούς ήταν ο Πούκι που σημείωσε και τα δύο γκολ για την ομάδα του (19’, 54’). Στο άλλο παιχνίδι που έγινε την ίδια ώρα, Ζεσταφόνι και Κλαμπ Μπριζ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3.

Στα άλλα παιχνίδια που έγιναν λίγο νωρίτερα, ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Βασλούι, η οποία επικράτησε με 2-0 της Σπάρτα Πράγας στην Ρουμανία.

Ο Τεμαντζέρα έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 13’, με τον Μιλάνοφ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 36’.

Με τέρμα του Σαμουσιόβας στο 82’ η Εκράνας έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 1-0 της Χάποελ Τελ Αβίβ. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Λοκομοτίβ Μόσχας μετά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στην Σπάρτακ Τρνάβα. Όλα έγιναν σε ένα τρίλεπτο για τους γηπεδούχους. Αρχικά ο Γιανμπάεφ στο 34’ άνοιξε το σκορ, με τον Μαϊκόν στο 37’ να το κλείνει.

Τέλος προβάδισμα πήρε και η Σπάρτακ Μόσχας απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας με το 2-2 που απέσπασε στην Πολωνία. Σκόρερ ήταν οι Ράντοβιτς (3’, 69’) για τους γηπεδούχους και ο Άρι (52’, 71’) για τους φιλοξενούμενους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×