Χωρίς Κοντρέρας, Ίβιτς στο Δουβλίνο

Ο Χιλιανός αμυντικός και ο Σέρβος μέσος αποκλείστηκαν απ' την αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης (03/11) τη; Σάμροκ Ρόβερς.

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Λάζλο Μπόλονι το πρωί της Τρίτης (01/11). Η εν Ελλάδι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Σάμροκ Ρόβερς ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον Πάμπλο Κοντρέρας να μην συμμετέχει σε αυτή.

Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον οπίσθιο μηριαίο κι έτσι αποκλείστηκε απ’ την αποστολή για το Δουβλίνο. Στην ιρλανδική πρωτεύουσα δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Βλάνταν Ίβιτς, λόγω του προβλήματος στην μέση, ενώ ο Μπόλονι δεν υπολογίζει και στους -επίσης τραυματίες- Γκαρσία και Αθανασιάδη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Λίνο, όμως, δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα αγωνιστεί.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Κίτσιου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σταφυλίδη, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Ετο, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×