Έχυσε την… καρδάρα η Βαλένθια, 4-2 την PSV

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η Αϊντχόφεν μείωσε σε 4-2 απέναντι στη Βαλένθια και διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης.

Τα… εύκολα δύσκολα έκανε η Βαλένθια στο «Μεστάγια» απέναντι στην Αϊντχόφεν και εκεί που είχε πάρει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, δέχτηκε δύο γρήγορα τέρματα και πλέον όλα είναι ανοιχτά στον επαναληπτικό. Η ομάδα του Ουνιάι Έμερι μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 11’ με κεφαλιά του Βίκτορ Ρουίζ άνοιξαν το σκορ.

Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο συνήθης ύποπτος, Σολδάδο ο οποίος 13’ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 42’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0. Με την έναρξη της επανάληψης ο Πιάτι έκανε το 4-0, «έδειχνε να καθαρίζει την πρόκριση.

Στα τελευταία λεπτά όμως, οι Ολλανδοί έδειξαν ότι μπορούν ακόμα να πάρουν την πρόκριση. Ο Τόιβονεν στο 87’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μείωσε σε 4-1, με τον Βιναλντούμ στο 90’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκρισης και για την Αϊντχόφεν.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Ρουίζ, Ρικάρντο Κόστα (24’ Ραμί), Ματιέ, Αλμπέλδα, Ερνάντεζ. Παρέχο, Ζόνας (71’ Μπερνά), Σολδάδο (76’ Αντούριθ), Πιάτι
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίσακσον, Μανόλεφ, Μαρσέλο, Ντερίκ, Βίλεμς (34’ Πίετερς), Στρούτμαν, Χάτσινσον, Λαμπιάντ, Τόιβονεν, Ματάβζ (67’ Λενς), Μέρτενς (75’ Βίναλντουμ).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×