6ος Όμιλος: Βαριά ήττα για ΑΠΟΕΛ

Δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ που γνώρισε τη βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Άιντραχτ.

Κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, όπου φιλοξενώντας την Άιντραχτ, γνώρισε με άνετο τρόπο τη βαριά ήττα με 3-0. Ο Αλεξάνδρου στο 27’ με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς, ενώ στο δεύτερο μέρος, όλα έγιναν πιο εύκολα με τον Λάκιτς στο 59’ να κάνει το 2-0 και τον Γιούνγκ στο 66’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, που αναγκάζει τους Κύπριους να κυνηγήσουν τη νίκη απέναντι στην Μπορντό στα δύο επόμενα παιχνίδια.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μάριο Σέρτζιο, Γκιγιέρμε, Μπόρδα, Καμπράλ, Μοράις, Ολιβέιρα, Γκόμες (78' Βινίσιους), Αλεξάνδρου (65' Σωτηρίου), Αλωνεύτης (78' Μπενασούρ), Γκονσάλβες.
ΆΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Ρας, Ζαμπράνο, Ότσιπκα, Μπάμπα, Γιανγκ, Λάκιτς, Φλαμ, Ρόουντ (68' Τσελόζι), Μπαρνέτα (81' Λάνιγκ), Κάντλετς (74' Γιόσελου).

Προβάδισμα για Μακάμπι

Σπουδαίας σημασίας νίκη πήρε η Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Γαλλία απέναντι στην Μπορντό με 2-1 και έτσι πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας.

Ο Ζούσιε στο 48’ άνοιξε το  σκορ για τους Γιρονδίνους, ωστόσο από εκεί και πέρα, ήρθε η αντίδραση των Ισραηλινών. Ο Ιτζάκι στο 71’ έφερε το ματς στα ίσια για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μίτσα στο 80’.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Ολίμπα, Μπρεσέ, Σανέ, Ν'Γκουεμό (77'Μπεν Καλφαλά), Τραορέ, Σαλμέ, Πουντιέ, Ρολάν, Σακό (46'Ομπράνιακ), Μορίς-Μπελαΐ (62'Σαϊβέ), Ζουσιέ.
ΜΑΚΑΜΠΙ: Χουάν Πάμπλο, Μπεν Χαρούς, Τίμπι, Κάρλος Γκαρθία, Άλμπερμαν, Ράντι (65'Μίκα), Γεϊνί, Άλτμαν (46'Μίτροβιτς), Ζάχαβι, Ιτζάκι (89'Ενμπίντερ), Πρίτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×