5oς Όμιλος: Εύκολα η Φιορεντίνα

Στην κορυφή του 5ου ομίλου του Europa League διατηρήθηκε η Φιορεντίνα που επικράτησε 3-0 της Παντούρι.

Μία ανάσα από την πρόκρισή της στους «32» του Europa League βρίσκεται η Φιορεντίνα μετά την άνετή της νίκη με 3-0 επί της Παντούρι. Ο Χοακίν στο 26’ άνοιξε το σκορ για τους «βιόλα» για να γίνει το 2-0 από τον Μάτος στο 34’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Κουαδράδο στο 69’.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες (64' Ρονκάλια), Κομπέρ Αλόνσο, Τόμοβιτς, Μπάκιτς, Φερνάντες, Χοακίν, Βαλέρο (73' Ακουϊλάνι), Γιακοβένκο, Μάτος (60' Κουαδράδο).
ΠΑΝΤΟΥΡΙ: Στάνκα, Μομτσίλοβιτς, Κρίστου, Ερίκο, Ουνγκουρουσάν, Αντόν, Περέιρα (80' Ντιστέφανο), Μπρέεφελντ, Ντος Σάντος(46' Νικοαρά), Κίουκουρ (46' Μπουλέιτσα), Ματουλεβίτσιους.

Στο τέλος η Ντνίπρο

Σημαντική νίκη για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πήρε η Ντνίπρο στην έδρα της Πάσος Φερέιρα. Ο Ροτάν στο 83’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Κονοπλιάνκα τρία λεπτά αργότερα.

ΠΑΣΟΣ: Φιλίπε, Βαλέντε, Ρικάρντο, Σάντος, Τόνι, Λεάο, Μιγκέλ (82' Ιρομπίσο), Ολιβέιρα, Σέρι, Μπέμπε, Μανουέλ Ζοσέ (65' Ριμπέιρο)
ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόκο, Μαζούτς, Μάντζιουκ, Στρίνιτς, Κανκάβα (52' Τζιουλιάνο), Κονοπλιάνκα, Τσεμπεριάτσκο, Γκάμα (67' Ματέους), Ροτάν, Κάλινιτς (58' Σελέζνιοφ), Ζοζούλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×