1ος Όμιλος: Αδιάφορο τέλος

Η Βαλένθια παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Κούμπαν την ώρα που η Σεν Γκάλεν πήρε τη δεύτερή της νίκη επικρατώντας 1-0 της Σουόνσι.

Κανένα απολύτως δεν ήταν το ενδιαφέρον για τον 1ο όμιλο και την τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια υποδέχτηκε την Κούμπαν με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Ο Αλκασέρ στο 67’ άνοιξε το σκορ για τις «νυχτερίδες» για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μελγκαρέγιο στο 84’. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Ρουίζ στο 90’.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Βίκτορ Ρουίθ, Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Μπανέγα, Φουέγο, Μίτσελ, Καρτάμπια (75'Πιάτι), Πόστιγκα (65'Αλκάθερ), Παμπόν.
ΚΟΥΜΠΑΝ: Μπελένοφ, Αρμάς, Ντίλμπερτ, Κοζλόφ, Μελγκαρέχο, Μπουγκάεφ, Καμπορέ, Ιγκνάτεφ, Σοσνίν, Κουμπούλοφ (28'Μπουένο). Μπαλντέ (46'Σισέ).

Με ψηλά το κεφάλι

Χωρίς νόημα η νίκη της Σεν Γκάλεν στην Ελβετία απέναντι στην Σουόνσι με 1-0, καθώς μέτρησε μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Μάτις στο 80’.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ: Χέρζογκ, Μπεσλέ, Ρούσο, Βούτριχ, Μουτς, Μάτις (88'Φράνιν), Λενιάνι, Γιανιάτοβιτς, Ντεμίρι, Ροντρίγκες (59'Νούσι), Καράνοβιτς.
ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρεμέλ, Αμάτ, Τέιλορ, Τσίκο (62'Κάνιας), Τιεντάλι, Σέλβεϊ, Ράουτλετζ (65'Γουίλιαμς), Ντε Γκούζμαν, Ποθουέλο, Μπονί (77'Πάμπλο Ερνάντεθ), Λαμά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×