11ος Όμιλος: Απόλυτο για Τότεναμ (video)

Το έξι στα έξι έκανε η Τότεναμ με μεγάλη άνεση επικρατώντας 4-1 της Ανζί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Την ανωτερότητά της σε όλη τη διάρκεια των ομίλων έδειξε η Τότεναμ η οποία επικράτησε 4-1 της Ανζί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για να κάνει το απόλυτο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πετεινούς» ήταν ο Σολδάδο που πέτυχε χατ-τρικ.

Στο 7’ άνοιξε το σκορ για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 16’. Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος με τέρμα του Εβέρτον στο 44’. Στην επανάληψη όμως, όλα ξεκαθάρισαν. Ο Χόλτμπι στο 54’ έκανε το 3-1 για τους Λονδρέζους με τον Σολδάδο στο 70’ να ολοκληρώνει το χατ-τρικ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Νόουταν, Φράιερς, Ρόουζ (46'Φρέντερικς), Χόλτμπι, Καπουέ, Τάουνσεντ, Σίγκουρντσον, Λαμέλα, Σολδάδο, Ντεμπελέ (65'Έρικσεν).
ΑΝΖΙ: Πόμαζαν, Γκριγκαλάβα, Επουρεάνου, Αγκαλάροφ (80'Ανγκμπουα), Έβερτον Ζουσιλέι, Σομπόλεφ, Ράζακ (85'Γκατάγκοφ), Μαξίμοφ, Σερντέροφ, Μπουρμιστρόφ.

Στο ρελαντί

Μικρή αντίσταση βρήκε η Σερίφ στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Τρόμσο για να επικρατήσει με χαρακτηριστική άνεση με 2-0 και να κλείσει τους ομίλους με θετικό τρόπο.

Στο 4’ ο Καντού άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μολδαβίας, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ίσα στο 36’.

ΣΕΡΙΦ: Τόμιτς (71'Στάγιλα), Μέγι, Μετούα, Παγιέ, Σάμαρντιτς, Φουντούι, Μπάλιμα (68'Πατσένκο), Καντού, Μογιάλ (55'Στανόγεβιτς), Λούβανορ, Ισά.
ΤΡΟΜΣΟ: Λέκστρεμ, Τσαούσεβιτς, Νόρμπιε (74'Φράντζεν), Μπέντικσεν, Ντράγκε, Άντερσεν (81'Γιόνσεν), Γιόχανσεν, Κρίστιανσεν, Μόλντσκρεντ, Όντρασεκ (57'Έσπεγιορντ).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×