12ος Όμιλος: Πρόκριση για Λέγκια

Οι Πολωνοί με τη νίκη επί της Μέταλιστα είναι ήδη στην επόμενη φάση, ενώ Λόκερεν και Τράμπζονσπορ έμειναν στο 1-1

Κάνοντας το 4 στα 4 η Λέγκια «σφράγισε» το εισιτήριο για τη φάση των «32» του Europa League, ενώ Λόκερεν και Τράμπζονσπορ μοιράστηκαν από έναν βαθμό και θα δώσουν μάχη για το δεύτερο εισιτήριο. Στη Βαρσοβία λοιπόν η Λέγκια υποδέχτηκε την Μέταλιστ και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 22’ να ανοίξουν το σκορ με τον Κόμπιν αλλά 7 λεπτά αργότερα ο Σαγκανόφσκι έφερε το ματς στα ίσια. Έτσι, οι γηπεδούχοι με τον Ντούντα στο 84’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή και πήραν τη νίκη-πρόκριση με 2-1.

Λέγκια Βαρσοβίας: Κούτσιακ, Γιαντόβλιεκ, Αστίζ, Ρζέζνιτσακ, Μπροζ, Γκιέρμε, Ντούντα, Βρντόλιακ, Ζίρο, Σαγκανόφσκι (75'Σα), Κούτσαρτσικ (81'Κοσέτσκι)

Μέταλιστ: Ντισλίενκοβιτς, Βιγιάγκρα, Μπερέζοβτσουκ, Τορσιλιέρι, Σαβιέ, Τόρες, Κρασνοπιόροφ (80'Έντμαρ), Ραντσένκο (51'Κουλάκοφ), Κόμπιν, Ρεμπέκο, Γιάγια

Στην αναμέτρηση του Βελγίου, η Λόκερεν υποδέχτηκε την Τράμπζονσπορ και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5’ με τον Πατόσι. Ωστόσο, οι Τούρκοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Γουάρις για το τελικό 1-1, που τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Λόκερεν: Μπαρί, Γκαλίτσιος, Μάριτς, Σολτς, Οντόι, Πέρσοονς, Ντούτρα, Οβερμέιρε (53'Ενγκολόκ), Ντε Πάουβ (79'Αμπντουραχίμι), Λεγέ, Πατόσι

Τράμπζονσπορ: Οζτούρκ, Μποσίνγκουα, Μπελκαλέμ, Παπαδόπουλος, Νιζάμ, Μεντζανί, Κονστάντ, Εκιτσί (76'Ντουρσούν), Ατίκ (86'Γιλμάζ), Γουάρις, Γιαταμπαρέ (90'Καρντόσο)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×