Europa League: Βγαίνουν τα εισιτήρια

Ολοκληρώνεται η φάση των «32» του Europa League με τις ρεβάνς της διοργάνωσης.

Μεγάλα παιχνίδια για το Europa League όπου απόψε κρίνονται τα 16 εισιτήρια της επόμενης φάσης. Το πρόγραμμα ξεκινάει με δύο αναμετρήσεις στις 19:00.

Η Ντιναμό Μόσχας υποδέχεται την Άντερλεχτ ύστερα από το ισόπαλο 0-0 του Βελγίου. Την ίδια ώρα η Ζενίτ καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμά της με 1-0 απέναντι στην Αϊντχόφεν στην Αγία Πετρούπολη.

Αργότερα διεξάγεται το μεγαλύτερο μέρος των αναμετρήσεων. Η Μπεσίκτας μετά την ήττα της με 1-0 από τη Λίβερπουλ θέλει να ανατρέψει το σκορ και να πάρει μία μεγάλη πρόκριση.

Η Γκλάντμπαχ μετά την ήττα της με 2-1 από τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, έχει τον πρώτο λόγο, λόγω του εκτός έδρας τέρματος που σημείωσε. Η Ντιναμό Κιέβου ηττήθηκε 2-1 από τη Γκινγκάμπ στη Γαλλία και με καθαρή νίκη παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Όλα ανοιχτά στη μάχη του «Αρτέμιο Φράνκι» όπου η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Τότεναμ στη ρεβάνς του 1-1 του Λονδίνου. Μετά από το εντυπωσιακό 3-3 στην Σκωτία, η Ίντερ αναζητά τη νίκη ή την ισοπαλία με λιγότερα τέρματα απέναντι στη Σέλτικ.

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης έχει ο Άγιαξ απέναντι στη Λέγκια μετά τη νίκη του με 1-0 στην Ολλανδία. Ανοιχτό το μέτωπο και στο παιχνίδι της Σάλτσμπουργκ με τη Βιγιαρεάλ καθώς το «κίτρινο υποβρύχιο» επικράτησε 2-1 στον πρώτο αγώνα.

Από εκεί και πέρα και τις αναμετρήσεις των 22:05 η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Τορίνο μετά το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα. Η Κλαμπ Μπριζ φαίνεται να έχει καθαρίσει την πρόκριση καθώς επικράτησε 3-1 της Άαλμποργκ στη Δανία.

Ανάλογα εύκολο έργο έχει και η Έβερτον μετά τη νίκη της με 4-1 επί της Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Φέγενορντ και Ρόμα στην Ιταλία και όλα θα κριθούν στο «Ντε Κάιπ».

Στην επόμενη φάση βρίσκεται ήδη η Νάπολι καθώς επικράτησε 4-0 της Τραμπζονσπόρ στο πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία. Τέλος η Βόλφσμπουργκ μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.  

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της φάσης των «32» του Europa League

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×