Επική πρόκριση ΑΠΟΕΛ! «Πέταξε» έξω τον Βαλβέρδε

Έκανε το θαύμα του ο ΑΠΟΕΛ που προκρίθηκε απόψε στους «16» του Europa League εις βάρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Με τα γκολ των Σωτηρίου και Γιαννιώτα στο κατάμεστο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 2-0 και πέρασε στους «16» του Europa League, ανατρέποντας το εις βάρος του 3-2 του πρώτου αγώνα με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η κυπριακή ομάδα πάντως πέτυχε έναν άθλο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι από το 65΄ αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σωτηρίου. Οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ στο 46’ με προβολή του Σωτηρίου. Στο 54’ ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε την εκτέλεσή του.

Ο διεθνής φορ ευστόχησε και πέτυχε το σκορ πρόκρισης για τον «Θρύλο». Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα στη συνέχεια, όμως παρά τις φάσεις που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να ξαναμπούν στο ματς. Μάλιστα ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς στο 91΄ αποβλήθηκε ο Ιτουράθπε.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Αστίθ, Ιωάννου, Μοράις, Βινίσιους (76΄ Εμπεσίλιο), Γιαννιώτας, Εφραίμ (71΄ Βάντερ), Μπαράλ (60΄ Ντε Καμάργκο), Σωτηρίου
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Μουνιαΐν, Γουίλιαμς, Σουσαέτα (57΄ Βιγιαλίμπρε), Ετσέιτα (70΄ Ιτουράσπε), Ντε Μάρκος (79΄ Μερίνο), Γκαρθία, Μπαλενθιάγα, Γεράι

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×