Ολιμπίκ Ντόνετσκ - ΠΑΟΚ 1-1: Θα «καθαρίσει» στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το 1-1 από την Ουκρανία και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση εν όψει του επαναληπτικού με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο «Βαλερί Λομπανόφσκι» απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν με τον Μπιλένκι στο 49΄, αλλά ο Πέδρο Ενρίκε απάντησε στο 59ο λεπτό δίνοντας πλεονέκτημα στο «Δικέφαλο» ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα, στις 3 Αυγούστου.

Αν και οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν χωρίς νεύρο και δίχως ξεκάθαρο πλάνο μπόρεσαν να πάρουν αποτέλεσμα που τους βολεύει για τον επαναληπτικό. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν σε θέση να απειλήσει την Ολιμπίκ που με τον ενθουσιασμό της κυριάρχησε στο ξεκίνημα του ματς.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε χωρίς αλλαγές αν και η απόδοση αρκετών από τους παίκτες του ήταν κάτω από το μέτριο και στο 47' από τον Μακ έγινε μια καλή σέντρα που δεν πρόλαβε να κερδίσει με το κεφάλι ο Πρίγιοβιτς. Στο 50' ο ΠΑΟΚ γεύτηκε μια ψυχρολουσία χωρίς προηγούμενο. Από φάουλ του Μπογκντάνοφ, ο Μπιλένκι κέρδισε την κεφαλιά από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ κι έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Ρέϊ για να γράψει το 1-0.

Δέκα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Πέδρο Ενρίκε που μπήκε πριν λίγο στο παιχνίδι, τρύπωσε στην άμυνα της Ολιμπίκ και με προσωπική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων ισοφαρίζοντας.

ΟΛΙΜΠΙΚ: Μαχράτζε, Λούκατσιουκ, Κραβτσένκο, Μόχα (64' Μιχανόφ), Σαμπάνοφ, Σεστάκοφ, Μιεμτσανίνοφ, Τσίμπαλιουκ, Μπογκντάνοφ, Μπιλένκι (78' Σοντέϊ), Χομούτοφ (69' Μιχαίλοφ).

ΠΑΟΚ: Ρέϊ, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάμπος (55' Ενρίκε) Σάκχοφ (55' Μπίσεσβαρ) Πρίγιοβιτς, Μακ (81' Πέλκας).

Παρακολουθήσατε  την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσω του Onsports.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×