Αούστρια - ΑΕΚ: «Τσεκάρει» εισιτήριο για τους «32» (photos)

Ο πρώτος ευρωπαϊκός… τελικός για την ΑΕΚ έφτασε, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (7/12) αντιμετωπίζει την Αούστρια στην Βιέννη με στόχο την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Το «συγκρότημα» του Μανόλο Χιμένεθ χρειάζεται τουλάχιστον μία ισοπαλία, η οποία θα επιτρέψει στους «κιτρινόμαυρους» να «τσεκάρουν» το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, πίσω από την Μίλαν.

Ο «Δικέφαλος» θα μπορούσε να είχε… ξεμπλέξει με την πρόκριση την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή απέναντι στην Ριέκα και έμεινε στο 2-2 στο ΟΑΚΑ. Έτσι, στην Βιέννη καλείται να δείξει πως έχει πλέον το… μέταλλο και μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και στην Ευρώπη.

Κάτι ανάλογο υποστήριξε και ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα κάνουν ότι μπορούν για να γράψουν ιστορία και άπαντες στην ομάδα να θυμούνται την νύχτα της 7ης Δεκεμβρίου του 2017.

Πάντως, το έργο της ΑΕΚ μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Αούστρια εμφανίζεται δυνατή στην έδρα της, την στιγμή που έχει την ευκαιρία να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, σε περίπτωση που πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον «Δικέφαλο».

Παρακολουθήστε live το παιχνίδι

Αούστρια - ΑΕΚ Live
Αούστρια - ΑΕΚ Live
Αούστρια - ΑΕΚ Live
Αούστρια - ΑΕΚ Live
Αούστρια - ΑΕΚ Live
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×