Σιμόες για το γκολ: «Είπα, τώρα θα τους τελειώσω…»

Τρελαμένοι είναι ακόμα οι παίκτες της ΑΕΚ από το θρίλερ-πρόκρισης επί της Βόλφσμπουργκ.

Αξέχαστες στιγμές έζησαν οι παίκτες της ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης, όπου πήραν την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League επί της Βόλφσμπουργκ. Οι ποδοσφαιριστές το πανηγύρισαν με την ψυχή τους, ενώ έμειναν έκπληκτοι από το… πάρτι που έστησαν οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» στο ΟΑΚΑ.

Εκ των πρωταγωνιστών της ανατροπής και της πρόκρισης ήταν ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα για το 1-1. Στο τέλος του αγώνα όσοι πήγαιναν πάνω στον Πορτογάλο για να τον συγχαρούν του έκαναν την ίδια ερώτηση: έχεις καταλάβει τι γκολ πέτυχες; Κάποια στιγμή ο Αντρέ ακούστηκε να λέει... «έκλεισα τα μάτια όπως μου ήρθε η μπάλα και είπα τώρα θα τους τελειώσω»...

Από την άλλη, ο Πέτρος Μάνταλος παραλίγο να αποβεί… μοιραίος για την ΑΕΚ, καθώς έχασε το πέναλτι στο 20’, αλλά όλοι στην ομάδα έσπευσαν να τον παρηγορήσουν. Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο πρώτος που πήγε πάνω στον αρχηγό με τη λήξη του ημιχρόνου και με τους Γερμανούς να έχουν κάνει το γκολ στο φινάλε. Με τη λήξη πετάχτηκε από τον πάγκο και πήρε αγκαλιά τον Πέτρο με το που πήγαινε στα αποδυτήρια για να του πει... «δεν πειράζει, δυνατά», βλέποντάς τον επηρεασμένο από την απώλεια του πέναλτι...

Επιστροφή στις προπονήσεις με… τεστ

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν άλλο χρόνο να πανηγυρίσουν, καθώς από το πρωί βρίσκονται στα Σπάτα τόσο για την προπόνηση στις 11.30 όσο και γιατί νωρίτερα είχαν το covid test ενόψει Ατρόμητου. Σε κατάσταση... νιρβάνας είναι οι περισσότεροι και αυτό που συζητούν μεταξύ τους εκτός από την εξέλιξη του ματς και την πρόκριση-θρίλερ ήταν τα όσα έγιναν με τον  κόσμο στο τέλος στο ΟΑΚΑ.

Ακόμα και σήμερα συζητούσαν για το πάθος του κόσμου, μιας και το τελευταίο διάστημα αφού είχαν χάσει την επαφή με τον κόσμο και… τρελάθηκαν από την ένταση των πανηγυρισμών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×