Αϊντχόφεν - Γρανάδα 1-2: «Διπλό» που… πληγώνει τον ΠΑΟΚ (photos+videos)

Europa League: Αφεντικό στον 5ο όμιλο, όπου μετέχει και ο ΠΑΟΚ έγινε η Γρανάδα, η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Την επόμενη αγωνιστική, η Γρανάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ η Ομόνοια θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ της Λευκωσίας την Αϊντχόφεν.

Οι Ισπανοί ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα με τον Μοντορό στο 40’ ενώ στο 45’ ο Ερέρα σκόραρε, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οσφάιντ. Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γκέτσε, ο οποίος νίκησε τον Ρουί Σίλβα με σουτ στην κίνηση.

Ωστόσο, η… απάντηση της Γρανάδα ήταν άμεση, μια και στο 57’ ο Μολίνα από κοντά έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Μάλιστα, οι Ίβηρες έφτασαν κοντά στην ανατροπή έξι λεπτά αργότερα με τον Φουλκιέ.

Ότι δεν κατάφερε ο άσος των Ισπανών στην προηγούμενη φάση, το πέτυχε στο 66’ ο Ματσίς που κατάφερε να φέρει το ματς τούμπα, καθώς νίκησε τον Εμβογκό και «έγραψε» το 2-1, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα σημαντικό «διπλό».

Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Ντάμφρις, Μπαουμγκάρτλ, Μποσκάλι, Μαξ, Γκέτσε (46’ Φιερχέφερ), Σανγκαρέ, Χέντριξ, Ιχατάρεν, Μάλεν, Μάουρο Ζούνιορ (73' Μαντουέκε).

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Φουλκιέ, Χ. Σάντσεθ, Βαγέχο, Νέβα, Μίγια (81' Μπράις), Ερέρα, Ματσίς (81' Σόρο), Γκοναλόν (35' Μοντόρο), Πουέρτας, Μολίνα (69' Σουάρεθ).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×