Ίνγκασον: «Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη»! (video)

Γρανάδα-ΠΑΟΚ: Ο Σβέριρ Ίνγκασον στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του είχε τις φάσεις για να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα της Γρανάδα, αλλά ατύχησε και δε σκόραρε…

Πολύ καλή εμφάνιση, θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ στη Γρανάδα. Όμως με την εικόνα των δύο ομάδων, μάλλον ο «δικέφαλος» θα πρέπει να έχει μια… γλυκόπικρη γεύση, καθώς μπορούσε να πάρει μια σπουδαία νίκη! Κάτι που επισήμανε και ο Σβέριρ Ίνγκασον μετά την αναμέτρηση στην πόλη της Ανδαλουσίας.

Ο Ισλανδός που ήταν απ’ τους κορυφαίους του «δικέφαλου», ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ είχε τις φάσεις και θα μπορούσε να επικρατήσει, κόντρα στην Ισπανική ομάδα που δεν είχε ανάλογες φάσεις.

«Όχι μόνο εγώ ο κάθε παίκτης έχει να αποδείξει τα πάντα σε κάθε ματς. Σημασία έχει ο καθένας να κάνει το παιχνίδι του», είπε αρχικά ο Ισλανδός και συνέχισε:

«Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, οι αντίπαλοι δεν είχαν ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος για παιδιά που επέστρεψαν στο γήπεδο, όπως ο Ροντρίγκο (Σόουζα) και ο Ντόουγκλας (Αουγκούστο)».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×