AEK: Έτοιμος για Ζόρια ο Τσιγκρίνσκι, μπαίνει κι ο Σιμόες

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ τη Δευτέρα (2/11) και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για το ματς με τη Ζόρια.

Ο Ουκρανός αμυντικός, άλλωστε, περισσότερο προφυλάχθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ ώστε να είναι 100% έτοιμος στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της πατρίδας του για την 3η αγωνιστική του Europa League. 

Στο μεταξύ, με την υπόλοιπη ομάδα αναμένεται να μπει από την Τρίτη (3/11) κι ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που είχε υποστεί πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος μέσος μαζί με τους Λιβάι Γκαρσία και Γιάννη Σαρδέλη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσον αφορά στον Γκαρσία είναι κι αυτός σχεδόν έτοιμος και αναμένεται μετά το ματς με τη Ζόρια να ενσωματωθεί κι αυτός στο κανονικό πρόγραμμα. Αξίζει, βέβαια, να τονίσουμε ότι θα ακολουθήσει και έξτρα πρόγραμμα προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και χωρίς να υπάρχει κάποιος φόβος.

Εν κατακλείδι, ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει όλους τους τραυματίες στη διάθεση του την περίοδο της διακοπής, εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για να βελτιώσει τις δεδομένες αδυναμίες που παρουσίαζει η ομάδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×