Europa League: Επική ανατροπή για Ρέιντζερς, 4-3 την Αντβέρπ

Europa League: Προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης έκανε η Ρέιντζερς μια και επιβλήθηκε εκτός έδρας 4-3 της Αντβέρπ, αν και έχανε 3-2 μέχρι το 83ο λεπτό.

Οι Σκωτσέζοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 38ο λεπτό με τον Αριμπό, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο, καθώς στο 45’ ο Αβενάτι με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ρεφαέλοβ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 της Αντβέρπ.

Στο 58’ ο Μορέλος κέρδισε πέναλτι από τον Ντε Λαέ και ο Μπάρισιτς έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Στο 66’ ο Χόνγκλα με τρομερό σουτ έδωσε νέο προβάδισμα στην Αντβέρπ, αλλά στο 83’ ο Μορέλος ισοφάρισε 3-3 και στο 90’ ο Μπάρισιτς με το δεύτερο πέναλτι, έγραψε το τελικό 4-3 για την Ρέιντζερς.

Αντβέρπ: Μπεϊρανβάντ (77’ Ντε Βολφ), Σεκ, Λε Μαρσάν, Ντε Λαέ, Μπούτα, Χόνγκλα (91’ Ζελέν), Μπογιά (69’ Φερστράτε), Λουκάκου, Χέρκενς (91’ Μιγιόσι), Ρεφαέλοβ (91’ Αμπομά), Αβενάτι.

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ (25’ Μπαλογκάν), Γκόλντσον, Ελάντερ, Μπάρισιτς, Άρφιλντ (74’ Τζακ), Καμαρά (74’ Χάτζι), Ντέιβις, Μορέλος, Ρουφ (45+5’ Κεντ), Αριμπό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×