Άγιαξ-Λιλ 2-1: Αγχώθηκε, αλλά προκρίθηκε με δεύτερη νίκη (video)

Ο Άγιαξ κέρδισε δύσκολα με 2-1 τη Λιλ, ενώ στο πρώτο ματς είχε νικήσει με το ίδιο σκορ και προκρίθηκε στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Μόλις στο 15’ κόντρα στη ροή του ματς, ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ. Ο Τάντιτς εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Κλάασεν με κεφαλιά από κοντά έγραψε το 1-0.

Στο 18’ μετά από λάθος στην άμυνα των Ολλανδών, ο Ικονέ έβγαλε στον Γουεά, που έκανε το φαλτσαριστό σουτ αλλά αστόχησε για λίγο και στο 25’ ο Νέρες έκανε το σουτ αλλά ο Μαϊνιάν έσωσε όπως έκανε και στο 29’ μετά από πλασέ του Ρενς.

Στο 46ο λεπτό το σουτ του Σάντσες πέρασε μόλις έξω ενώ στο 49’ ο Στεκέλενμπουργκ είπε όχι σε σουτ του Μπαμπά και στο 54’ έδιωξε και το σουτ του Γουεά.

Στο 76’ ωστόσο ο Μαρτίνεθ έκανε πέναλτι στον Ντέιβιντ και ο Γιαζιτσί το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Η Λιλ προσπάθησε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 88’ μετά από σέντρα ο Μπρόμπεϊ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Νέρες με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-1.

ΑΓΙΑΞ: Στεκέλενμπουργκ, Ρενς, Τίμπερ, Μαρτίνεθ, Μπλιντ, Κλάασεν, Άλβαρεθ, Χράφενμπερχ (89’ Ιντρίσι), Άντονι (55’ Μπρόμπεϊ), Τάντιτς, Νέρες (89’ Κουντούς)
ΛΙΛ: Μαϊνιάν, Μπότμαν, Μπράνταριτς, Ντζαλό, Τσελίκ (62’ Αραούχο), Μπαμπά (62’ Ντέιβιντ), Σέκα (69’ Σουμαρέ), Σάντσες, Ικονέ (62’ Πιέντ), Γιαζιτσί, Γουεά (78’ Λιχαντζί)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×