Live Chat Ολυμπιακός-Αταλάντα 0-3 (Τελικό)

Ολυμπιακός-Αταλάντα: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το Live Chat του Onsports.

Ολυμπιακός-Αταλάντα. Η πρόκριση στους «16» του Europa League κρίνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μία εβδομάδα μετά την επικράτηση των Ιταλών 2-1 στο Μπέργκαμο, με ανατροπή, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται το «συγκρότημα» του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι στη δεύτερη «μάχη» των νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Αναμφίβολα ο πρώτος λόγος ανήκει στους «μπεργκαμάσκι», οι οποίοι έχουν το πλεονέκτημα, μετά τη νίκη τους με τα δύο τέρματα του Μπεράτ Τζιμσίτι. Η Αταλάντα παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με νίκη, αλλά και με ισοπαλία. Αντίθετα, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση, αν ο Ολυμπιακός πάρει τη νίκη με ένα τέρμα διαφορά, μια και δεν λογίζεται το εκτός έδρας γκολ.

Σε περίπτωση που το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς καταφέρει να πάρει τη νίκη με δύο τέρματα διαφορά, τότε αυτόματα θα δώσει το «παρών» στην κλήρωση για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ισπανός Ντελ Θέρο Γκράντε, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε, Ρομπέρτο Φερνάντες και 4ο τον Χαβιέ Ρόχας. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ισπανοί Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα και AVAR ο Γκιγέρμο Φερνάντες.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε το Ολυμπιακός-Αταλάντα από το Live Chat του Onsports…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×