Ο Γκουρμπάνοφ έκανε δώρο χαλί στον Τσάμπι Αλόνσο!

Πριν το παιχνίδι Καραμπάγκ-Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Europa League, ο τεχνικός των γηπεδούχων εκδήλωσε τον θαυμασμό του στον Τσάμπι Αλόνσο, δωρίζοντάς του ένα παραδοσιακό χαλί του Αζερμπαϊτζάν!

Πολύ κοντά στην πρώτη της ήττα στη σεζόν έφτασε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Αζερμπαϊτζάν. Η Καραμπάγκ προηγήθηκε 2-0, αλλά στις καθυστερήσεις οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν σε 2-2 και παρέμειναν χωρίς ήττα για το 2023-24. Πέρα απ’ το αποτέλεσμα αυτό, οι Γερμανοί είχαν και ένα ξεχωριστό δώρο στις αποσκευές τους.

Για την ακρίβεια ο προπονητής τους, Τσάμπι Αλόνσο. Το next big thing της προπονητικής, ο οποίος σχετίζεται ήδη με τη Μπάγερν Μονάχου και τη Λίβερπουλ, συνάντησε τον προπονητή της Καραμπάγκ. Ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ λοιπόν, όντας θαυμαστής του Ισπανού, θέλησε να τον δει πριν το μεταξύ τους ματς.

Ο Αλόνσο δεν αρνήθηκε και μάλιστα τον περίμενε κι ένα ξεχωριστό δώρο. Ο προπονητής της Καραμπάγκ του χάρισε ένα ακριβό χαλί από την περιοχή του Αζερμπαϊτζάν. Ο Ισπανός ευχαρίστησε και παρέλαβε με σεβασμό το δώρο που του έκανε ο ομόλογός του.

Δίχως άλλο μια ξεχωριστή στιγμή που δεν συνηθίζεται ανάμεσα σε προπονητές.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×