Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Στην Μπάρτσα ο Μπράβο

Μπορεί να είχε σημαντικότατη συμβολή στο να λάβει πρόωρο τέλος η στο Μουντιάλ προσπάθεια της Ισπανίας να υπερασπίσει τον παγκόσμιο της τίτλο όμως ο Κλαούντιο Μπράβο σύντομα θα είναι συμπαίκτης πολλών από τους παίκτες των «φούριας ρόχας».

Ο γκολκίπερ και αρχηγός της Χιλής θα φοράει από τη νέα σεζόν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα καθώς ο σύλλογος της Καταλονίας τα βρήκε σε όλα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, με το κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ. Ο Μπράβο θα είναι ο αντικαταστάτης του Βαλντέζ κάτω από τα δοκάρια των «μπλαουγκράνα».

Ο Χιλιανός γκολκίπερ που ήταν από τους κορυφαίους της εθνικής ομάδας της  χώρας του στο νικηφόρο 2-0 χθες βράδυ επί της Ισπανίας , συμφώνησε με την Μπάρτσα για συμβόλαιο για 3+1 χρόνια και  με την επιστροφή του από το Μουντιάλ  θα παρουσιαστεί και θα αποτελέσει με τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν το δίδυμο των τερματοφυλάκων της ομάδας που ο επίσης νεοφερμένος της τεχνικός Λουίς Ενρίκεθα οικοδομήσει ενόψει της νέας περιόδου στην προσπάθεια των Καταλανών να ανακτήσουν τον θρόνο της Πριμέρα Ντιβιζιόν και να πρωταγωνιστήσουν και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×