Μουντιάλ 2014: Μέχρι το... φεγγάρι με Μπαλοτέλι η Ιταλία

Στο… φεγγάρι μπορεί να φθάσει η εθνική Ιταλίας έχοντας το Μάριο Μπαλοτέλι στις τάξεις της, σύμφωνα με τον Τσέζαρε Πραντέλι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον 24χρονο επιθετικό της Μίλαν, καθώς θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να πάει πολύ μακριά όταν εκείνος είναι συγκεντρωμένος: «Η παρουσία του έχει αποφασιστική σημασία για εμάς, αρκεί να δίνει πάντα το 100%, όπως έκανε στο τελευταίο ματς με την Αγγλία. Ο Μάριο έχει αποδείξει ότι είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να μας εκτοξεύσει στο φεγγάρι».

Στη συνέχεια, πάντως, ο Πραντέλι διευκρίνισε πως οι ψυχολογικές μεταπτώσεις του είναι κομβικής σημασίας αναφορικά με τον τρόπο που αγωνίζεται: «Εάν κοιτάξουμε στα τελευταία τέσσερα χρόνια, υπήρξαν στιγμές που ήταν το μεγάλο όπλο μας, αλλά ύστερα από λίγο καιρό δεν ήταν ο ίδιος παίκτης. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει συγκεντρωμένος». Ο ίδιος ο Μπαλοτέλι, από την πλευρά του, τόνισε πως φέτος στη Βραζιλία είναι απόλυτα ήρεμος: «Ζω αυτήν την εμπειρία υπό απόλυτη ηρεμία. Δεν νιώθω την παραμικρή πίεση».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×