Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού: Δεν παίζει ο Ζοκορά

Απών από το τελευταίο παιχνίδι του Γ’ Ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, κόντρα στην Ελλάδα, θα είναι ο Ντιντιέ Ζοκορά.

Ο 34χρονος αμυντικός μέσος της Τραμπζονσπόρ δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο κρίσιμο ματς με την ελληνική ομάδα, το οποίο θα λάβει χώρα την Τρίτη (24/06, 23.00) στο «Καστελάο», καθώς είναι τιμωρημένος. Ο Ζοκορά δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στον αγώνα της Ακτής Ελεφαντοστού με την Κολομβία, η οποία ήταν η δεύτερη διαδοχική του στο φετινό Μουντιάλ, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στον «τελικό» με το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σαμπρί Λαμουσί, θα στερηθεί την εμπειρία του Ζοκορά, ο οποίος είναι διεθνής από το 2000 κι έχει 121 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ έχει πετύχει κι ένα γκολ. Το ματς στη Φορταλέζα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για αμφότερες τις ομάδες, αφού με τη νίκη οι Αφρικανοί εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στους «16», ενώ με ισοπαλία περιμένουν το αποτέλεσμα της Ιαπωνίας με την Κολομβία, που θα καθορίσει και την τύχη της χώρας μας αν κερδίσει την Ακτή Ελεφαντοστού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×