Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Νότια Κορέα – Αλγερία (22.00)

Απουσιάζει το φαβορί στην αναμέτρηση της  Νότιας Κορέας  με την Αλγερία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 8ο όμιλο του Μουντιάλ 2014 στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Κορεάτες κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία από τη Ρωσία (1-1), ενώ οι Αλγερινοί αν και προηγήθηκαν τελικά ηττήθηκαν από το Βέλγιο με 2-1.


Μάλιστα ο τεχνικός των Βορειοαφρικανών Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς φέρεται να  ετοιμάζεται να αλλάξει  σε μεγάλο βαθμό την 11αδα του εν αντιθέσει με τον  Νοτιοκορεάτη ομόλογό του Χονγκ Μιουνγκ-Μπο, που μένει πιστός στους βασικούς του  στο ματς με τους Ρώσους.
Η Αλγερία, η μόνη αραβόφωνη ομάδα στη Βραζιλία, πέτυχε στο ματς μετο Βέλγιο στην πρεμιέρα του ομίλου, το πρώτο της γκολ σε Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια . Το προηγούμενο το είχε πετύχει στο παγκόσμιο κύπελλο του Μεξικού το 1986 στο 1-1 κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία.


Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόνο μια φορά στο παρελθόν. Σε φιλικό παιχνίδι το 1985 στο Μεξικό, όπου η Νότια Κορέα νίκησε με 2-0. Η Νότια Κορέα είναι αήττητη όταν αντιμετωπίζει αφρικανικές ομάδες σε τελικά παγκοσμίου κυπέλλου.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο  Κολομβιανός Γουίλμαρ Ρόλνταν.


Οι πιθανές συνθέσεις:


ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Σουνγκ Ρίονγκ, Γιονγκ, Σουκ Γιουνγκ, Γιουνγκ Κβον, Χέονγκ Χο, Σουνγκ Γέουνγκ, Κουκ Γιουνγκ, Τσουνγκ Γιονγκ, Χέουνγκ Μιν, Για Σεόλ, Τσου Γιουνγκ.
ΑΛΓΕΡΙΑ: Μπολχί, Μπουγκέρα, Γκουλάμ, Χαλίσε, Μεντζανί, Μπενταλέμπ, Φεγκούλι, Μαχρέζ, Μοστέφα, Ταϊντέρ, Σουντανί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×