Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Μπάλα είναι και …πληγώνει (photos)

Τη … οδυνηρή πλευρά των συναισθημάτων που μπορεί να προσφέρει στους φιλάθλους σε κάθε γωνιά του πλανήτη ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στη διάρκεια του Μουντιάλ αποδεικνύουν περίτρανα μία σειρά από φωτογραφίες που ανέβηκαν σήμερα στην επίσημη σελίδα της FIFA στο διαδίκτυο.

Αφορούν δύο από τους πλέον συναρπαστικούς αγώνες της διοργάνωσης ως τώρα στα γήπεδα της Βραζιλίας που αμφότεροι έγιναν χθες.
Πρώτος χρονικά εξ αυτών εκείνος ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Αλγερία για τον 8ο όμιλο που βρήκε θριαμβευτές τους Αφρικανούς με 4-2.


Το ματς που έγινε στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνες και χιλιάδες Νοτιοκορεάτες φίλαθλοι που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Σεούλ.


Οι ελπίδες τους όμως να δουν την ομάδα τους να παίρνει ένα 2ο θετικό αποτέλεσμα στον 8ο όμιλο και να μένει σε τροχιά πρόκρισης έγιναν κομμάτια καθώς η Αλγερία έφθασε στη μεγάλη νίκη και πλέον η ασιατική ομάδα είναι σχεδόν απίθανο να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αντίθετα οι Αμερικανοί ομόλογοι τους που ήταν είτε στην περίφημη Κόπα Καμπάνα του Ρίο και παρακολούθησαν το ματς επίσης από γιγαντοοθόνες στο πλαίσιο του FIFA Fan Fest αλλά και τους συμπατριώτες τους που μαζεύτηκαν στο Γκραντ Πάρκ του Σικάγο για να δουν ομαδικά το ματς των ΗΠΑ με την Πορτογαλία είχαν αν μη τι άλλο και τα δύο συναισθήματα αναφορικά .

Το ξεκίνημα ήταν πικρό με τους Ίβηρες να προηγούνται αλλά ακολούθησε διπλή χαρά για τους Αμερικανούς που όχι απλά ισοφάρισαν αλλά και φάνηκε να παίρνουν μία τεράστια νίκη-πρόκριση χάρη στο γκολ του μεγάλου τους γκολτζή Κλιντ Ντέμπσι.


Πριν έρθει το σοκ της ισοφάρισης στην εκπνοή των καθυστερήσεων για το τελικό 2-2 που διατηρεί την αγωνία για την ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×