Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Φάση των 16:Πρόβλημα και ο Φελαϊνί

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για το Βέλγιο, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με τις ΗΠΑ για τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2014.

Αυτή τη φορά ήταν ο Μαρουάν Φελαϊνί που αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από την προπόνηση, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στη γάμπα. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Μαρκ Βίλμοτς, εμφανίστηκε καθησυχαστικός στις δηλώσεις του για την κατάσταση του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σε κάθε περίπτωση οριστικά συμπεράσματα θα εξαχθούν αύριο.


Το Βέλγιο προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τρίτης στο Σαλβαντόρ με αρκετά προβλήματα, σημαντικότερο εκ των οποίων είναι αυτό του Βενσάν Κομπανί. Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και, παρότι η κατάστασή του βελτιώνεται, πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τις ΗΠΑ. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει και ο Τόμας Βερμάελεν, που προέρχεται από τραυματισμό στο πόδι, ενώ ο Βίλμοτς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ντεφούρ που όμως δεν είναι στις επιλογές του τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων» για την 11αδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×