Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Προημιτελικοί: Μάθημα για Βίλμοτς

Ο τεχνικός του Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς, υποστήριξε πως η παρουσία της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 και ο αποκλεισμός στον Προημιτελικό ήταν ένα μάθημα…

«Η Αργεντινή δεν μας εντυπωσίασε. Έμοιαζαν με συνηθισμένη ομάδα για εμένα, αλλά χρησιμοποίησαν την εμπειρία τους σωστά. Άρχισαν σαν φαβορί, πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ και ήξεραν πώς να το διαχειριστούν έχοντας προβάδισμα και σταματώντας μας από το να πάρουμε το οποιοδήποτε πλεονέκτημα. Πήραμε ένα μάθημα. Σε διοργανώσεις σαν αυτή πληρώνεις ακριβά και το παραμικρό λάθος», », ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Βελγίου μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 και τον Προημιτελικό, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μερικές φορές πρέπει να είσαι πιο έξυπνος από τον αντίπαλό σου. Σήμερα προσπαθήσαμε και δώσαμε τα πάντα αλλά δεν δούλεψε. Σε κάθε περίπτωση, δεν το βλέπω σαν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να χάσεις από την Αργεντινή στον Προημιτελικό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα θετικά που έδειξε αυτή η ομάδα, έχουμε την αναγνώριση όλων για αυτό. Ήταν ένα καλό τουρνουά για το Βέλγιο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×