Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Στηρίζει Καπέλο ο Τόλστικ

Το έργο του Φάμπιο Καπέλο υποστηρίζει η Ρωσική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Οι Ρώσοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στις κορυφαίες 16 ομάδες του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, που εξελίσσεται στη Βραζιλία, καθώς αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων με απολογισμό μόλις δύο βαθμών. Είχαν τοποθετεί στον 8ο όμιλο μαζί με το Βέλγιο, την Αλγερία και τη Νότια Κορέα και περιορίστηκαν σε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Παρ’ όλα αυτά, ο Νικολάι Τόλστικ απέκλεισε το ενδεχόμενο λύσης του συμβολαίου με τον Ιταλό τεχνικό και κάλεσε τους πάντες να κοιτάξουν μπροστά με τρόπο εποικοδομητικό.

Η πορεία της εθνικής Ρωσίας στα βραζιλιάνικα γήπεδα ανήγειρε διαφωνίες και επικρίσεις στη χώρα, από τον πολιτικό και αθλητικό κόσμο έως τα ΜΜΕ, αλλά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας ξεκαθάρισε ότι ο Καπέλο θα παρουσιάσει στο τέλος του Ιουλίου έκθεση για το έργο που επιτέλεσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ προς το παρόν το ρωσικό κοινοβούλιο δεν τον έχει καλέσει σε ακρόαση, όπως εσχάτως είχε φημολογηθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×