Μουντιάλ 2014: Τελικό σαν του 1990 θέλει ο Ποντόλσκι!

Ο Λούκας Ποντόλσκι παρακολούθησε τον ημιτελικό της Αργεντινής με την Ολλανδία και μέσα από τη σελίδα του στο Twitterυποστήριξε πως θέλει κατάκτηση του τροπαίου, όπως το 1990 στην Ιταλία.

Ο Γερμανός άσος παρακολούθησε, όπως κι οι συμπαίκτες του, τον ημιτελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 και είδε τους Αργεντινούς να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό μετά το 4-2 στα πέναλτι επί της Ολλανδίας. Ο Ποντόλσκι φαίνεται πως έχει… διαβάσει αρκετά καλά την ιστορία, αφού η τελευταία φορά που η Γερμανία συνάντησε την Αργεντινή σε τελικό ήταν το 1990 στην Ιταλία, όταν και νίκησε 1-0 και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή, μάλιστα, ήταν και η τελευταία κατάκτηση από πλευράς «πάντσερ», με τους Αργεντινούς να έχουν ωστόσο πολλά παράπονα από τη διαιτησία εκείνου του παιχνιδιού.

Ο «Πόλντι» πάντως, τουίταρε μετά την πρόκριση της Αργεντινής και υποστήριξε πως ο τελικός της Βραζιλίας θα είναι ίδιος με αυτόν του 1990. Τώρα, το αν εννοεί ότι η Γερμανία θα κερδίσει την Αργεντινή και θα πάρει το Μουντιάλ με αμφισβητούμενο πέναλτι, είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε.

Το μήνυμα του Ποντόλσκι:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×