Μουντιάλ 2014: Η παρωδία του Αργεντινή - Ολλανδία (video)

Δεν άρεσε στους περισσότερους φίλους του ποδοσφαίρου το θέαμα που έλαβε χώρα στον ημιτελικό Αργεντινή - Ολλανδία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 της Βραζιλίας, με έναν από αυτούς να δημιουργεί βίντεο παρωδία για τον αγώνα.

Για τους πολλούς το παιχνίδι δεν ήταν καλής ποιότητας και αυτό μπορεί να αποδειχθεί από το γεγονός ότι δεν μπήκε κάποιο γκολ ούτε στην κανονική διάρκειά του, αλλά ούτε και στην παράταση, για να χρειαστούν πέναλτι για την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ 2014 της χώρας της Σάμπα.

Οι φάσεις εκατέρωθεν δεν ήταν πολλές και αυτό παραδόξως ενέπνευσε έναν οπαδό, ο οποίος θέλησε να διακωμωδήσει την όλη υπόθεση. Έτσι έφτιαξε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο παρουσιάζει με χιούμορ τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όποτε παίρνει την μπάλα ο Λιονέλ Μέσι 4 - 5 Ολλανδοί πέφτουν πάνω του προκειμένου να τον ανακόψουν, κάτι που έγινε αρκετές φορές μέσα στον αγώνα, ενώ τη δική τους πλάκα έχουν οι αντιδράσεις του τερματοφύλακα των «οράνιε», στα γκολ που δέχθηκε από τους Αργεντινούς, στη διαδικασία που έκρινε τον νικητή.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×