Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Τελικός: Αμφίβολος ο Ντι Μαρία (photos)

Ο Άνχελ ντι Μαρία τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της Αργεντινής ενόψει του τελικού και η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη.

Στις προπονήσεις της Αργεντινής επέστρεψε ο Άνχελ ντι Μαρία μία ημέρα πριν από τον μεγάλο τελικό απέναντι στη Γερμανία. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη διοργάνωση, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το προπονητικό κέντρο και έτσι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο Αλεχάντρο Σαμπέγια ποντάρει πολλά στην παρουσία του διεθνούς μέσου, και έδειχνε έτοιμος να πάρει ρίσκο με τη συμμετοχή του. Ο τραυματισμός του στα προημιτελικά απέναντι στο Βέλγιο τον κράτησε εκτός από τα ημιτελικά χωρίς αυτό να στοιχίσει στην «αλμπισελέστε».

Η αποθεραπεία του από τον τραυματισμό αυτό, κύλισε ομαλά και ο Αργεντινός έδειχνε έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση του τελικού του «Μαρακανά». Ωστόσο, η ατυχία του χτύπησε για ακόμα μία φορά την πόρτα και παθαίνοντας μυϊκό τραυματισμό, είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να δώσει το «παρών» τότε τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Έντσο Πέρεζ που είχε εξαιρετική παρουσία απέναντι στην Ολλανδία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×