Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου: Πρωταγωνιστής στις …αναρτήσεις ο Ποντόλσκι (photos)

Ελάχιστη ήταν η συμβολή του Λούκας Ποντόλσκι στον μουντιαλικό θρίαμβο της Γερμανίας στο Μουντιάλ 2014 όμως παρόλα αυτά ο έμπειρος επιθετικός ήταν από τους πλέον ….δραστήριους παίκτες στη διοργάνωση. Σ’ ότι αφορά στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τουλάχιστον.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ είχε μόλις 54 λεπτά συμμετοχής  συνολικά στο 20ο Μουντιάλ (μπήκε ως αλλαγή στα ματς κόντρα στην Πορτογαλία στην πρεμιέρα της «νάσιοναλμανσαφτ» στη διοργάνωση και τις ΗΠΑ επίσης για τη φάση των ομίλων) έχοντας απολογισμό μόλις μία σέντρα στην αντίπαλη περιοχή , τρεις σόλο προσπάθειες και ούτε μία για δείγμα για γκολ.


Όμως κατάφερε να είναι μέσα στα «γεγονότα» εκτός γηπέδων με τις ουκ ολίγες αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Μία εξ αυτών αναρτήθηκε λίγο πριν από ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στη Γερμανία και την φωτογραφία του μαζί με τον κολλητό του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να δαγκώνουν τα μετάλλια που πήραν στον τελικό του Μουντιάλ συνόδευσε με το με διάθεση λογοπαιγνίου (έπαιξε με τις αγγλικές λέξεις bit και bite που σημαίνουν αντίστοιχα λίγο και δαγκώνω) μήνυμα :We're a bit (and) funny (We are a bit funny) .. instafun # # # aha # poldi CampeõesDoMundo # Brazil # medal # worldcup # # LP10 bs7 # friends # ficapodolski (Είμαστε λίγο (και) αστείοι . Ισταφάν . Πρωταθλητές κόσμου- Βραζιλία- μετάλλιο- παγκόσμιο κύπελλο» ήταν το μήνυμα του «Πόλντι» που έδρασε όμως και λίγο αργότερα λεπτά πριν απογειωθεί το αεροσκάφος με το οποίο ταξίδεψε από τη Βραζιλία πίσω στη Γερμανία η «νάσιοναλμανσαφτ».


Ο 29χρονος 116 φορές διεθνής επιθετικός με τη φανέλα της Φλαμένγκο, δώρο του φίλου του Αντρέ Σάντος κι φορώντας επίσης το καπέλο του πιλότου έγραψε στον ίδιο λογαριασμό και μέσο ανεβάζοντας φωτογραφία του μέσα από το πιλοτήριο: «Καλώς ήρθατε στο αεροσκάφος. Πάμε λοιπόν στο Βερολίνο. Μέχρι αύριο, φίλαθλοι. Χαιρετισμοί από τους πρωταθλητές επιβάτες. Ο Πόλντι σας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×