Με άμυνα - αίνιγμα η Ισπανία

Με αμυντική διάταξη ανάγκης θα παραταχθεί η Ισπανία στην αναμέτρηση των προκριματικών του Μουντιάλ με την ΠΓΔΜ (12/11), αλλά και στο φιλικό με την Αγγλία (15/11).

Οι απουσίες των τραυματιών Πικέ, Σέρχιο Ράμος και Ζόρντι Άλμπα, αναγκάζουν τον Χουλέν Λοπετέγκι να επιστρατεύσει αμυντικούς που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ μαζί στο παρελθόν, όπως ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και νυν παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Ντόρτμουντ, Μαρκ Μπαρτρά, και ο Νάτσο που είναι «ρεζέρβα» στη Ρεάλ. Σε ρόλο κεντρικού αμυντικού θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα της Τσέλσι, ο οποίος αγωνίζεται κανονικά ως ακραίος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη φορά από το 2009 που οι «φούριας ρόχας» θα παρταχθούν σε αγώνα χωρίς τουλάχιστον έναν εκ των Ράμος ή Πικέ στη βασική ενδεκάδα τους.

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός δεν υπολογίζει και τον επίσης τραυματία Αντρές Ινιέστα, ενώ επαναφέρει στην 25μελη αποστολή τον βετεράνο Αρίτζ Αντούριθ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με αποκορύφωμα τα πέντε γκολ που πέτυχε στη χθεσινή αναμέτρηση του Europa League με τη Γκενκ (5-3).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×