Ελλάδα: Πεντάδα νέων με Βοσνία!

Μικρές… εκπλήξεις επεφύλαξε ο Μίκαελ Σκίμπε κατά την ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας για το κρίσιμο ματς με την Βοσνία.

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» δοκιμάζεται στην Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου και ο Γερμανός Ομοσπονδιακός προπονητής, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία περιλαμβάνει πέντε νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, την πρώτη τους συμμετοχή στις προπονήσεις της εθνικής είναι ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Ανδρέας Γιαννιώτης, ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος, ο μπακ της Στουρμ Γκρατς, Μπάμπης Λυκογιάννης, ο μέσος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης και ο επιθετικός της Νις, Τάσος Δώνης.

Αντίθετα, εκτός πλάνων βρίσκονται ο τραυματίας Παναγιώτης Γλύκος, αλλά και οι τιμωρημένοι Γιώργος Τζαβέλλας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Παράλληλα, στις κλήσεις δεν βρίσκονται και οι δύο νεαροί μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Γιώργος Μανθάτης και Θανάσης Ανδρούτσος, που ήταν στην αποστολή για το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες.

Η πρώτη προπόνηση της «γαλανόλευκης» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (3/6) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, το απόγευμα στις 17:00, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου θα ξεκινήσει προπονήσεις την Κυριακή (4/6).

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Ανδρέας Γιαννιώτης.
Αμυντικοί: Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Σταφυλίδης, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Κουτρουμπής, Μπάμπης Λυκογιάννης, Παναγιώτης Ρέτσος.
Μέσοι: Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης, Κάρλος Ζέκα, Δημήτρης Κουρμπέλης.
Επιθετικοί: Κώστας Μήτρογλου, Δημήτρης Διαμαντάκος, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Τάσος Δώνης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×