Νοκ άουτ ο Φωτάκης

Άλλο ένα πρόβλημα προέκυψε κατά την σημερινή (31/8) προπόνηση της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά. Ο λόγος για τον Γιώργο Φωτάκη.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος και μετά την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού τιμ αποφασίστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Φωτάκης υπέστη, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θλάση, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή σε Ισράηλ και Λετονία. Ο Φερνάντο Σάντος, μάλιστα, αποφάσισε να μην καλέσει κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή, ως αντικαταστάτη του Γιώργου Φωτάκη.

Αντίθετα, θετικά είναι μαντάτα σε ότι αφορά στον Τζαβέλλα, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Σάντος.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός έμειναν, λόγω τραυματισμών, οι Σπυρόπουλος και Αθανασιάδης, οι ανέτοιμοι, Μόρας και Τζιόλης, καθώς και ο τιμωρημένος, Παπασταθόπουλος, ενώ σε ότι αφορά στην ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι η Εθνική θα παραταχθεί στο Ισραήλ με τους: Σηφάκη, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ζαραδούκα, Καφέ, Κατσουράνη και Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά και Νίνη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×