Πάει Ισραήλ ο Φωτάκης

Καθαρή ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Φωτάκης λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης και έτσι θα ταξιδέψει κανονικά στο Ισραήλ.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης, με αποτέλεσμα ν’ αποχωρήσει και στη συνέχεια να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις περί θλάσης, ο Γιώργος Φωτάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έτσι θα ταξιδέψει κανονικά, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, στο Ισραήλ.

Θετικά είναι μαντάτα και για τον Τζαβέλλα, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και τέθηκε και αυτός στη διάθεση του Σάντος.

Έτσι, εκτός έμειναν, λόγω τραυματισμών, οι Σπυρόπουλος και Αθανασιάδης, οι ανέτοιμοι, Μόρας και Τζιόλης, καθώς και ο τιμωρημένος, Παπασταθόπουλος.

Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι η Εθνική θα παραταχθεί στο Ισραήλ με τους: Σηφάκη, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ζαραδούκα, Καφέ, Κατσουράνη και Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά και Νίνη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×