Αυτοκτόνησε η Στουρμ

Δεχόμενη δύο τέρματα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η Στουρμ Γκρατς αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 απέναντι στην Ματέρσμπουργκ.

Για 90 λεπτά τα είχε κάνει όλα σωστά η Στουρμ Γκρατς απέναντι στην Ματέρσμπουργκ εκτός έδρας, ωστόσο μόλις τρία λεπτά ήταν αρκετά για να τα… καταστρέψει όλα!

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-1 με τέρματα των Βολφ (40’), Χαας (59’) και Χελζλ και είχαν ανατρέψει το γρήγορο τέρμα του Ναουμόσκι στο πρώτο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις η Ματέρσμπουργκ πίστεψε στην ισοφάριση και αρχικά μείωσε σε 3-2 με τον Μπέργκερ στο 91’ . Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Φράνκο Φόντα θα έπαιρνε τη νίκη, ήρθε το τέρμα του Ναουμόσκι στο 94΄να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπόρενιτς, Μράβατς, Μάλιτς, Χέλερ, Ραθ (60’ Σπούλερ), Φάρκας (80’ Ρέντλερ), Ντομορό, Παρλόφ, Σεϊντί (21’ Πέλχουμπερ), Μπέργκερ, Ναουμόσκι
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: Τσάβλινα, Ποπκάντζε, Ντούντιτς, Έρενραϊχ, Μπέργκσταλερ, Σάουμελ. Βολφ, Μπούκβα (70’ Χελζλ), Βέμπερ, Χάας (64’ Κίεναστ), Σάμπις (83’ Μουράτοβιτς).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×